Een merk om te onthouden: House of Rym

Wij kenden het merk nog niet en waren bij het zien ervan op slag verliefd: House of Rym. Dit label werd in 2011 opgericht door de uit Tunesië afkomstige Rym Tounsi en Zied Youssef.

Designliefhebbers uit alle continenten laten genieten van hun moderne interpretatie van traditionele producten is hun missie. Deze missie deelden ze met de ontwerpsters Anna Backlund en Elisabeth Dunker (bekend van Fine Little Day) en een unieke samenwerking was geboren.

Het resultaat van deze samenwerking is o.a. een prachtige servies dat bestaat uit verschillende onderdelen in verschillende patronen en kleuren die oneindig met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Duurzaamheid is een belangrijk motto bij House of Rym. Alle productie (veelal handwerk) vindt op eerlijke wijze plaats in Tunesië met gebruik van pure, natuurlijke grondstoffen. Het porselein wordt verpakt in een verpakking van gerecylced karton.

Naast servies heeft House of Rym ook prachtige kussens, vloerkleden, textiel en producten gemaakt van olijfhout in het assortiment. Dit is een merk om te onthouden! Artikelen van House of Rym zijn o.a. te bestellen bij deze webshops!

Foto’s via House of Rym.