De vernieuwde webwinkel van WitZandGrijs

Webwinkel WitZandGrijs is totaal vernieuwd! Naast een nieuwe, frisse lay-out van de website zijn er talloze nieuwe producten aan het assortiment van deze webwinkel toegevoegd.

Impressie WitZandGrijs

Nieuwe items bij WitZandGrijs zijn bijvoorbeeld hippe canvasstoelen en gehaakte poefjes van het Deense merk Broste, leuke decoratieve geweitjes op hout, veel nieuwe sieraden van Words from the Heart, B.Loved en Bohemian Society en een collectie handgemaakte armbanden.

Collectie WitZandGrijs

Sinds kort verkoopt WitZandGrijs de originele schilderijen van kunstenares Angelique Weijers. Zij schildert vooral veel herten, reetjes en vogels. Kijk op de website van WitZandGrijs onder het tabje ‘kunst’ voor een impressie van deze prachtige wanddecoratie.

Posters letters bij WitZandGrijs

De bij dit blogbericht afgebeelde foto’s geven een goede impressie van de collectie van WitZandGrijs. Voor iedereen die nog meer van dit moois wil zien is er een fraai lookbook toegevoegd op de website van WitZandGrijs met sfeerimpressies, neem snel een kijkje!

HK living hangstoel

Wij denken dat de nieuwe aanwinsten bij WitZandGrijs naast het bestaande aanbod (o.a. van de merken Zusss, Bloomingville, East of India, Evenaar, Hubsch, HK Living, House Doctor, Nordal, KeK Amsteram, La Finesse en last but not least het eigen label WitZandGrijs) een schot in de roos zijn!

Bezoekers van WOONwebwinkelen kunnen bij WitZandGrijs tijdelijk met korting bestellen, kijk hiervoor op onze actiepagina.

Foto’s via WitZandGrijs.