De prenten en zeefdrukken van Stoer in Style

Stoer in Style is een webwinkel met unieke en vooral stoere woonaccessoires van o.a. de merken Stapelgoed en House Doctor. Naast woonaccessoires heeft Stoer in Style een uniek aanbod van prenten, posters en zeefdrukken.

Zeefdrukken bij Stoer in Style

Bovenstaande print is van One Must Dash, een samenwerking tussen de vriendinnen Anneli en Anki. Met One Must Dash willen zij hun, soms gekke, gevoel voor voor humor delen. Hun ambitie is om creatieve dingen te maken met een knipoog, iets waar Stoer in Style zich in kan vinden.

Bold & Noble zeefdruk

Een ander label dat mooie prenten heeft is het Britse Bold & Noble. Deze nieuwe zeefdruk, the World Type Map, is prachtig van kleur. De zeefdrukken worden met de hand getrokken en gedrukt op 100% gerecycled papier.

Zeefdrukken bij webwinkel Stoer in Style

Ook leuk: Mengsel Design, opgericht door Luzelle van der Westhuizen. Haar werk wordt geïnspireerd door geometrische en met de hand getekende patronen. Zij maakt gebruik van traditionele zeefdruk methoden waarvan het resultaat kleurrijk, rond en soms grillig is. Webwinkel Stoer in Style heeft als eerste winkel in Nederland deze zeefdrukken in het assortiment!

Foto’s via Stoer in Style.