De originele Naomi Art schilderijen

Naomi Art schilderijen spreken veel mensen aan door het gebruik van de kleuren en de onderwerpen van de schilderijen.

Schilderijen van Naomi Art

Inspiratie krijgt Angelique, de eigenaresse van het label, door een bepaald materiaal dat haar aantrekt. Daaruit ontstaat een idee. Angelique is op een verrassende en succesvolle wijze de uitdaging aangegaan om binnen korte tijd een geheel eigen stijl te creëren.

Schilderij Koe by Naomi Art

Naomi Art doet ook werk in opdracht. Wil je bijvoorbeeld een leuk uniek cadeau voor jezelf of voor iemand anders? Zij kunnen je trouwerij of vakantie tot een uniek kunstwerk maken! Elke wens is bespreekbaar, van verschillende formaten tot specifieke kleurstellingen.

Ook kan je bij Naomi Art een van hun bestaande schilderijen laten bewerken door er een aantal van je eigen foto’s aan toe te voegen. Een opdracht voor een compleet nieuw schilderij behoort ook tot de mogelijkheden. Het enige vereiste is dat de aangeleverde (digitale) foto’s van voldoende resolutie zijn.

Je kan schilderijen van Naomi Art onlline bestellen bij LeukvoorNL en Pogodesign. Ook voor bovengenoemde, persoonlijke schilderijen ‘op maat’ ben je daar aan het juiste adres.

Foto’s via LeukvoorNL en Pogodesign.