Antiek en design, een mooie combinatie!

Als je de foto’s op de website Antiekendesign.com ziet weet je het zeker: antiek en design gaan prima samen. Bij Antiek & Design staan ze voor een verrassende mix tussen oud en nieuw, ofwel antiek en design.

Mooie combinatie van antiek en design

Mooie doorleefde elementen met strakke, moderne accessoires vormen een oogstrelende combinatie en daarmee een unieke setting voor elk interieur. Webwinkel Antiek & Design is voortgekomen uit de antiek- en curiosazaak Amorini. Marie-José Janssen begon haar zaak in 1990 vanuit passie en liefde voor mooie stukken antiek en bijzondere curiosa.

Webwinkel Antiekendesign.com

Samen met haar man Carolus werd antiek vanuit heel Europa ingevoerd om een mooie, steeds wisselende collectie aan te kunnen bieden. Tafels uit Frankrijk, kasten uit Engeland, zelfs unieke objecten uit Afrika werden geïmporteerd en verkocht.

Webwinkel antiek en design

“Voor ons is het een soort uit de hand gelopen hobby”, aldus de eigenaresse. “Wat begon met het verzamelen van antiek en curiosa voor in ons huis, groeide al snel uit tot een inspirerende winkel”.

Antiek en design, een mooie combinatie

Antiek & Design is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige interieurzaak en heeft nu ook mooie winkel op het web. Neem snel een kijkje op de site en ontdek hoe mooi de combinatie van antiek en design kan zijn!

Foto’s via Antiek & Design.