Warme woonbasics bij webwinkel House of Basics

House of Basics is een eigentijdse webshop met stoere, warme woonbasics. Je kan er terecht voor de mooiste vazen, kussens, poefjes, theelichten en meer om je huis helemaal in de warme wintersfeer te krijgen.

Met merken als Bloomingville, &Klevering, Heinshome, SNUG, It’s about Romi is er altijd wel iets leuks te vinden bij House of Basics.

Accessoires van &Klevering

De collectie van House of Basics wisselt elk seizoen. Zo vind je er voor de komende Kerstperiode heel veel leuke accessoires en cadeautjes, zoals bijvoorbeeld mooie kersthangers van Serholt of leuke geschenkdoosjes van &Klevering.

Voor kids zijn de broodplanken van SNUG een erg populair cadeautje. Ze zijn er in de vorm van een wolkje, nijlpaard, beer of aapje. Zo wordt een boterham eten nog eens leuk!

Broodplanken van Snug

House of Basics organiseert ook leuke woonparty’s waarbij je huis wordt omgetoverd tot een mooie woonwinkel. Een goed idee voor een gezellige vriendinnenavond!

Bij House of Basics profiteer t/m 31 december 2011 van 10% korting op al je aankopen. Gebruik hiervoor kortingscode HOB2011 en de korting wordt automatisch toegepast.

Foto’s via House of Basics.