Sfeerbeelden van het Deense Madam Stoltz

Madam Stoltz is een Deens lifestyle merk met een zeer uiteenlopende collectie. Hout, metaal en zink zijn veel gebruikte materialen in de collecte van Madam Stoltz. Robuust, stoer en huiselijk!

Accessoires van het merk Madam Stoltz

Pernille Stoltz runt haar bedrijf samen met haar man en een team van jonge ontwerpers op het Deense eiland Bornholm. Het merk weet elk seizoen weer een herkenbare, maar toch vernieuwde collectie neer te zetten. Door het gebruik van hout, metaal en zink is er altijd sprake van een basic, stoere uitstraling. De collectie past echter niet alleen in een stoere, maar ook in een meer romantische of landelijke woonstijl.

Collectie van Madam Stoltz

De afgelopen 15 jaar is Madam Stoltz uitgegroeid tot één van de bekendere merken op gebied van woonaccessoires in Scandinavië. De collectie bestaat uit een uitgebreid assortiment woonaccessoires, woontextiel, verlichting en kleinmeubelen.

Accessoires Madam Stoltz

De voorjaarscollectie 2012 is inmiddels in de online catalogus te zien op de website van Madam Stoltz. Deze week op WOONwebwinkelen toch nog maar wat meer winterse sfeerbeelden. De artikelen van Madam Stoltz zijn online te koop bij deze webwinkels!

Foto’s via Madam Stoltz
.