Metro, de nieuwe collectie beddengoed van Tante Ted en Damai

Een samenwerking tussen Tante Ted en Damai, twee fabrikanten van woonaccessoires voor de (jongens) slaapkamer, heeft tot deze nieuwe collectie beddengoed geleid.

Dekbedovertrek Metro Tante Ted

Tante Ted ontwerpt en produceert accessoires voor de inrichting van de kinderkamer van jongens tussen 4 en 11 jaar. De for boys only producten van Tante Ted drukken letterlijk en figuurlijk een stempel in de jongenskamer. De opmerkelijke stofkeuze in combinatie met applicaties en bedrukkingen maken de producten van Tante Ted karakteristiek en herkenbaar. De producten worden met zorg ontworpen en zijn (hand)made in Arnhem.

Dekbedovertrek Tante Ted

Damai is al jaren producent van hoogwaardig bedtextiel; de samenwerking met Tante Ted moet dus wel iets moois tot stand brengen! De nieuw ontworpen collectie bestaat uit drie verschillende dekbedovertrekken met de namen Metroline, World Tour en Network. Natuurlijk compleet met bijpassend hoeslakens.

Tante Ted World Tour dekbedovertrek

De wereldsteden trekken aan je voorbij op kaarten, als metrolijnen en als eindbestemming. Het is tijd voor een reis. Het is tijd voor een nieuwe wereldtour met de Metro collectie! Tante Ted artikelen zijn verkrijgbaar bij deze webwinkels.

Foto’s via Tante Ted.