Het Cath Kidston bloemetjesmotief

Het vintage bloemetjesmotief is het handelsmerk van het Engelse merk Cath Kidston.

Helaas zijn de prachtige stoffen, het beddengoed, de tassen, de woon- en keukenaccessoires en de kleding vrijwel niet verkrijgbaar in Nederland.

Dit geldt niet voor de toiletartikelen van Cath Kidston. Die zijn gelukkig sinds kort wel in Nederland verkrijgbaar! Dat is natuurlijk goed nieuws met Moederdag in het vooruitzicht. Luxe showergels, romige bodycreams, verzorgende handcrèmes, alles prachtig verpakt. Een aanwinst voor iedere badkamer!

Als enige webwinkel in Nederland verkoopt Stip & Bloem de toiletartikelen van Cath Kidston. De losse producten zijn verkrijgbaar in twee geurlijnen: Wild Rose & Bluebell. Stip & Bloem heeft zelf ook prachtige giftsets samengesteld. Een leuke manier om kennis te maken met deze nieuwe serie!

Speciaal voor de bezoekers van WOONwebwinkelen heeft Stip & Bloem een leuke Moederdagactie. Je ontvangt 10% korting op je bestelling (excl. verzendkosten) met de kortingscode “WWW”. Deze kortingscode geldt overigens op het gehele assortiment van Stip & Bloem en is geldig t/m vrijdag 6 mei 2011 (korting is niet geldig in combinatie met andere acties).

Foto’s via Cath Kidston.