Cocoon verloot giftbox met mokken van Pip Studio

Pipfans opgelet: Cocoon werelds wonen* verloot 3 giftboxes met mokken van Pip Studio. Deze actie loopt de hele maand april, het enige wat je ervoor hoeft te doen is een bestelling bij Cocoon wereld wonen* plaatsen. Dat mag ook een hele kleine zijn!

De porseleinen mokken zitten per 4 verpakt in een mooie Pip doos. Je kunt ze natuurlijk mixen en matchen met de hele servies collectie van Pip Studio! De mokken hebben een inhoud van 350 ml en de diameter is 8,5 cm.

De fysieke interieurwinkel Cocoon Wonen in Panningen bestaat al bijna 8 jaar. Naast deze winkel hebben de eigenaren eind 2010 ook een webwinkel geopend, dit om meer mensen kennis te laten maken met hun frisse (Nederlandse) kijk op het wereldse wonen & leven.

Ze willen hun ideeën over wat ‘a good life’ in kan houden op het gebied van wonen & lifestyle graag delen met iedereen die hier ook van houdt.

De webwinkel biedt een grote verscheidenheid aan van woonaccessoires en meubels, maar ook veel persoonlijke accessoires en reis- & menutips. De stijlen lopen door elkaar: landelijk, modern en handgemaakt. Met als duidelijke overeenkomst dat alles met liefde en zorg is uitgezocht omdat ze er bij Cocoon werelds wonen* zelf blij van worden! Zoals bijvoorbeeld de stoere zeefdrukken met Britse one-liners die je hierboven ziet. Een aanwinst voor aan de muur!

Foto’s via Cocoon werelds wonen*.