Blikken en Blozen en Bibelotte = Olmenhorst

Al eens naar de Voorjaarsfair op de Olmenhorst geweest? Van 10 juni tot en met 13 juni (Pinksteren) vindt de tiende editie van deze succesvolle fair weer plaats op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek.

De Voorjaarsfair is uitgegroeid tot één van de grootste en leukste voorjaarsevenementen voor jong en oud, voor man en vrouw! Voor iedereen valt er wel wat te beleven. Ruim 160 deelnemers, waaronder veel webwinkels, nemen je mee in dat heerlijke buitenleven-sfeertje. Van eten en drinken en zomerse mode tot brocante en lifestyle accessoires voor in en rondom het huis.

Blikken en Blozen is een van de webwinkels die aanwezig is op de Olmenhorst. Zaterdag 11 juni vind je ze in een stand met hun originele woon- en kinderaccessoires. Ook aanwezig in deze stand is het team van Bibelotte, bekend van dat leuke beddengoed. Het team staat voor je klaar met advies op stylinggebied.

Ze geven je de leukste tips zodat je thuis aan de slag kunt. Vergeet niet om een paar foto’s mee te nemen van de kamer die jij wilt veranderen. Om zeker te weten dat ze even rustig naar jouw kamer kunnen kijken kan je je opgeven via info@blikkenenblozen.com.

Als je nog geen plannen hebt dit weekend is een bezoek aan de Olmenhorst zeker een aanrader. Geniet met je hele gezin van al het leuks en lekkers dat de Voorjaarsfair te bieden heeft!

Meer informatie over de Olmenhorst Voorjaarsfair is te vinden op hun website.