20% korting op HKliving en Ottomania artikelen!

Vorige week een artikel over HK living op ons blog, deze week de mogelijkheid om een aantal HKliving artikelen met 20% korting te kopen! Dat geldt ook voor een aantal artikelen van Ottomania, zoals bijvoorbeeld deze gestreepte hamamdoeken.


Niet alleen heel decoratief op de badkamer, maar ook super functioneel. De hamamdoeken van Ottomania zijn gemaakt van hydrofiel katoen waardoor ze heel goed vocht opnemen. Een ideale handdoek voor op reis omdat ze niet veel plaats innemen in de koffer of rugzak en na gebruik weer snel drogen.

De 20% korting geldt ook op de Turkse handdoeken van Ottomania. De handdoeken zijn geweven van wollige katoen en nemen heel goed vocht op. Het subtiel ingeweven bloempatroon en de handgeknoopte franje geven de handdoek een mooie uitstraling. Een luxe handdoek die prachtig staat in de badkamer. Bovendien zijn ze zo dik en sterk dat ze jarenlang intensief gebruikt kunnen worden.

Waar kan je de HKliving en Ottomania artikelen met 20% korting krijgen? Bij Authentique Mignon! Deze webwinkel bestaat 2 jaar en om dat te vieren kan je t/m 31 maart met 20% korting shoppen! Klik hier om naar de site van Authentique Mignon te gaan.

De 20% korting geldt overigens niet alleen voor HKliving en Ottomania producten, maar voor de gehele collectie van Authentique Mignon! Indien je een bestelling plaatst maak je ook nog eens kans op een gratis online interieuradvies ter waarde van 195 euro!

Mocht je bij Authentique Mignon niet kunnen slagen, kijk dan voor Ottomania artikelen bij deze en voor HKliving producten bij deze webwinkels.

Foto’s via Ottomania.