10% korting bij Blikken en Blozen op Miho en Klippan!

Blikken en Blozen

Lang zoeken hoeft niet meer, want alle leuke accessoires die van de baby- en kinderkamer een échte blikvanger maken staan op één website! Blikken en Blozen is een eigenzinnige en aparte webwinkel met de leukste accessoires voor stoere jongens en pittige meiden.

Blikken en Blozen

Bijzondere fotolijstjes, zachte kleden, betoverende verlichting, vrolijke kussens, fleurige tassen en kleurige knuffels… De inspirerende webwinkel van Blikken en Blozen heeft veel verschillende, aparte artikelen voor net zoveel verschillende wensen.

Blikken en Blozen

Speciaal voor WOONwebwinkelen heeft Blikken en Blozen een kortingsactie op de decoratieve accessoires van Miho Design. De nieuwe collectie herten, vogels, vogelhuisjes en het nieuwe memobord is bij Blikken en Blozen met korting te bestellen.

Blikken en Blozen

Naast de korting op de decoratieve artikelen van Miho Design ontvang je ook op de prachtige dekens van Klippan 10% korting!

Blikken en Blozen

Ga naar de site van Blikken en Blozen en maak gebruik van de code ‘woon2011’. De kortingsactie is geldig tot en met 30 april 2011.

Foto’s via Blikken en Blozen.